söndag 16 maj 2021

Kallt


Kallt och mulet även denna dag. Jag har tvättat sängkläder och andra ombyten från mannens arbetskläder. Jag har en varm man vilket gör att han har många kläder igång hela tiden för att ha att byta om och då hänger han de använda på tork så att han alltid har torra kläder på sig. Tur vi har tvättmaskin som tar jobbet.

Sen har jag sålt sonens grå plåtskåp och den åkte till Luleå. Mannen bygger vidare och nu lägger han golv. Han fick tyvärr börja dagen med att jobba bakåt i sonens rum. Det tog sin lilla tid dessutom hade han ett styrelsemöte med Klubbens Idrotts och intresseförening. Han prioriterade det i 2 timmar och det är ju hans val. Det betyder alltså att han fortfarande är på plats och jobbar vidare och han är nu framme vid slutet av sonens rum. Idag har det gått framåt men inte så snabbt som jag hade trott. Det spelar ingen roll då vi bor i stan tills vi får en färdig stuga. Nu är det kvällsjobb som blir veckans aktivitet där då semestern är slut och det blir vanlig arbetsvecka i morgon.

Har även hunnit med att städa lite då det är otroligt dammigt och skitit här i stan. Det kan även bero på att när solen ligger på tidigare under veckan så måste man vädra då det är så varmt i läggan och då dammar det in en hel del från gatan under oss.


Inga kommentarer: