måndag 17 maj 2021

17:e maj


Grattis till Norge som firar nationaldag. De kan verkligen fira i Norge om jag jämför med vårt eget firande 6/6. Vi var till Oslo för 3 år sedan och kom dit någon dag efter 17/5 och det var riktigt fint pyntat i hela staden. Norge var verkligen mysigt men det var många fartkameror, tunnlar och serpentinvägar här och där. Vi åkte över kalfjället och då hade vi plogvallar på flera meter runtomkring oss. Riktigt häftigt att se!

Här regnar det rejält mycket just nu. Har haft yogapass och då har jag legat och lyssnat på det smattrande regnet. Mannen är och jobbar i stugan med att fortsätta att lägga golv. Hoppas nu bara att det går bra för honom idag?

Vännerna och grannarna har varit hit och "lånat" skåpet från Malibu som jag säljer. Vi får se om det passar på den platsen som det var tänkt för? I annat fall får de ju bära tillbaka det hit så säljer jag det till någon annan. Det är verkligen inte mysigt här just nu, snart inga lampor kvar, inget pynt och hål lite här och där från möbler som är sålda. Det är ju bra att det försvinner lite saker för då är det lättare att tömma om några veckor.

Inga kommentarer: