tisdag 15 december 2020

Tisdag


Vaknade till en vacker morgon med lite snö på granen utanför. Idag har någon minusgrad gått över till plusgrader och regn. Det betyder halka och att snön åker bort igen. Tur att det ligger kvar snö på marken i alla fall för det är lite ljusare och finare tycker jag trots att jag inte gillar snö så mycket.

Mannen har kommit hem och åkt vidare till stugan för det är tjorv med vårt internet. Inte kul då vi båda behöver det i vårt jobb. Men vi har fått god hjälp av Pite Energi, vi har en leverantör som inte är lika lätt att nå men jag håller tummarna att detta kommer att lösas idag?

Kollar ut på stan och ser att det finns folk på stan men inte i samma utsträckning som det brukar vara. Skönt att folk fattat vad som gäller.

Idag skulle F21 gjort sin fina flygning i formation av en gran som de flyger med för att önska God Jul, det brukar vara maffigt att se men vädret ställde till det i år. Deras fösta chans var igår men det funkade inte så de sköt upp det till idag men det är fortfarande så grått så det funkar inte alls. Inget att göra åt då ingen rår på vädret.


Inga kommentarer: