söndag 13 december 2020

Lucia

 

Idag vaknade jag på stugan denna snöiga luciamorgon. Mycket mysigt var det. Frukost och lite morgontv och tända ljus som blev en fin start på denna dag. Jag tog en rejäl promenad i det grå vädret som var med någon enstaka minusgrad. Det grå har senare under dagen övergått till ett lätt snöfall som har gjort det hela lite mysigare nu när det ligger ett tunt vitt snötäcke överallt. Sen packade jag ihop och åkte till stan igen. Mannen var kvar och bokförde lite. Sen kom han tillbaka till stan vid middagstid.

Jag har lite känningar av något konstigt i kroppen. Lite lite ont i halsen, konstig känsla bakom näsan och obehagligt pirr då och då i benen och i armarna. Vad som blir av detta har jag ingen aning om men det lär ju tiden utvisa. Tror inte att jag har feber och det är ju alltid skönt.

Igår hade vi en liten skön stund utomhus med vänner på rejält avstånd. Det blev mysigt men kallt efter ca 2 timmar och då åkte alla hem igen.  Glögg, kaffe och tillbehör blev det. Lätt att fixa men väldigt uppskattat. Tror att alla har ett uppdämt behov av att ses. 


Inga kommentarer: