fredag 4 december 2020

Fredag

 

Andra adventshelg och jag har längtat så efter att vara ledig. Har så högt tryck just nu på allt som händer i skolan och samhället och allt faller tillbaka på oss som jobbar med någon form av omsorg. Har hittills varit förskonad från allt för många sjuka men det närmar sig även för oss. Framför allt så känner medarbetarna oro och oro kan te sig olika och ha många intryck.

Idag har jag i alla fall levererat middagspåsar från Centrum Krog till alla i skolorna. Pepparrullad flankstek, pepparsås och gratäng. Chokladkaka med mascarponesås till. Vi drack ett gott rött vin. Himlar så gott och lyxigt att bara behöva värma mat och steka kött och så vips så var det klart! 

Sonen har varit här och vi såg återigen På spåret och vi fick ihop 40 poäng även denna vecka. Vi hade några missar men det är ju trots allt bra.

Imorgon drar vi till stugan tyvärr ser vädret inte ut att bli så bra men då får vi mysa inomhus.


Ikväll röstar vi på Nadja Holm och jag tycker verkligen att hon ska stå som vinnare i Idol 2020. Vilken röst den tjejen har. Dock är den andra tjejen bättre på att röra sig på scen men det är ju inte därför man ska vinna. Jag har i alla fall röstat ett antal gånger. Heja Nadja!! Håller tummarna för dig.




Inga kommentarer: