fredag 11 december 2020

Lovdag

 



Skolan har lov idag och även fritids hade stängt från kl 12.30 och då det var endast 17 elever på var enhet så har de hunnit med mycket annat också idag. Jag hade Teamsmöte med lärarna då de fick jobba hemifrån men det trots det inte var alla som valde det. Jag som trodde att jag skulle vara nästan ensam idag har inte alls varit det, kul. 4 hemma på en enhet och nästa vecka kommer någon tillbaka medan jag just fått meddelande att någon annan blir hemma då ungdomar i familjen är positiva. Inte så kul då det drabbar tredje person men så är ju det med alla sjukdomar som smittar. Håller tummarna att vi får ha det på den nivån för alla är så otroligt trötta just nu. Jag har många hjältar som jobbar i våra enheter.

Har hunnit promenera idag medan det var något så ljust. Härligt att komma sig ut och jag gick Nygatan och över kyrkogården där det var riktigt halt. Kollade till svärfars grav och det lyste så fint där. Trots det varma vädret så var jag lite frusen när jag kom hem så det var gott med en stor varm kopp Tea.

I kväll blir det På spåret men först lite middag som blir vinsås från Järnspisens matbod, oxfilé samt hasselbackspotatis. Det blir gott.

Inga kommentarer: