torsdag 24 december 2020

Julafton

 

En julafton i annan anda än en vanlig sådan. En lugn dag som helhet. 

Började att se kalendern som heter Mirakel och har varit ovanligt bra detta år. Sen lite fix med mat och så till kyrkogården för att tända ett ljus på svärfars grav. 

Det har varit en mulen dag med 0 grader och snö av och till. Väldigt grått hela dagen. Sen till svärmor med lite mat och så fikade vi där tillsammans med henne på avstånd. 

Hem igen för att se Kalle Anka och hans vänner tillsammans med sonen. Där blev det lite glögg och ett nytt gott recept på ett tilltugg till det. Snittar med brie och saffranshonung, ett recept från Coop som var lätt att göra och så gott.

Mat mat och mat, vi var helt spängmätta innan vi lekte julklappsleken. Många små paket så vi fick alla något. Fortfarande mätta i magarna efter det så vi delade även ut julklapparna. Några rim fanns även med detta år. Sen var det dags för julostkaka och kaffe. Lite hemgjort godis från Jeanettes kök, väldigt goda smaker. 

Efter det testade vi en julklapp som mannen fått av sonen. Det var ett spel som heter Codenames, svårt och klurigt men roligt. Vi testade alla 3 att vara spelledare och då får verkligen hjärncellerna jobba. Strax efter 22.00 var det dags att skjutsa hem sonen med hans paket. Trots att inget är som vanligt har det varit en fin julafton. Jag kunde väl aldrig i min endaste fantasi tro att vi skulle sitta ensamma på julafton 2020 men det är inget som är som vanligt detta jävla skitår. 

Har fått en morgonrock, nattlinne, mössa, knivar, stektermometer, swish och en trimmer. Bara bra saker som jag önskat mig. Tacksam är jag och jag känner mig bortskämd. 





Inga kommentarer: