onsdag 30 december 2020

Slutet på något

Vaknade vid 8.00 efter en ganska orolig natt. Har många tankar som flyger just nu och då kan det vara svårt att sova. Det kan vara jobbrelaterade saker men även morfar är i mina tanker ofta just nu.

Har städat en del idag då det inte är torsdag men då det är nyårsafton imorgon så är det skönt att ha det gjort innan. Mannen jobbar sin sista dag idag för detta år. Han ska vara ledig nästa vecka så det blir ju skönt för honom.


Mamma, Jan och jag har varit till morfar idag. Jag tycker det var mindre oro hos honom men det är inte helt lugnt. Han har fått tabletter mot ångest men det var nog dags att ge mer av dessa. Sen har han ont i benen och det förstår jag om jag tänker hur många dagar han varit sängliggandes. Han skulle verkligen behöva en skönare madrass. Han har fått rörelselarm i rummet efter det att han var upp och ramlade häromnatten. Han är fortfarande så törstig och kallt vatten är det bästa. Han tycket att det var trevlig med sällskap, han undrade om det var slut snart och han bad om vatten. Där emellan somnar han och sover en stund. Men han har som sagt en oro i kroppen. Även idag fick jag ett jättefint leende från honom. Älskade lilla morfar. 



Inga kommentarer: