torsdag 10 december 2020

Nobeldagen

 
En konstig Nobel som allt annat detta år. Priser har delats ut men ingen har kommit till Stockholm på prisutdelning utan det har skett hemifrån respektive länder och bostäder där pristagarna bor. I skolan har vi gjort som ett vanligt år så det har varit fin Nobellunch på skolorna. Fantastisk personal ser till att det blir gjort och fint. Barnen säger att det är den bästa dagen på hela året. 

Städning hos sonen och här hemma och nu är det gjort så skönt men fint när det är klart. Jag bjöd ut mannen på middag idag och vi lyxade till oss och gick på Centrum Krog och åt deras fantastiska mat som bestod av lammentrecote sås och potatis. Så otroligt gott, länge sedan jag åt så god mat!

Nu är det bara en dryg veckan kvar av denna termin och än så länge flyter det på. Några personer har kommit tillbaka och någon kommer till veckan. Ytterligare en har testat sig idag så då väntar vi på det svaret också.

Vädret är grått, inget regn men plusgrader och jag tycker faktiskt att det är skönt. Jag vågar knappt säga det men jag tycker jag är skönt trots att det är mörkt hela tiden.

Inga kommentarer: