måndag 2 augusti 2021

7 månader

 Idag är det 7 månader sedan morfar lämnade in. Så otroligt saknad han är.  Många gånger varje dag så tänker jag på honom och är så tacksam att han fanns så länge i mitt liv.

Dagen började ganska kall med endast 10 grader vid 8.00. Tog en promenad med jacka men fick ta av den innan jag var hemma igen. Tanken var att söka lä och ligga o sola och läsa men den lilla solen har stora delar av dagen varit täckt av moln. Trist att det blev så. Blev i alla fall strax under 20 grader innan dagen var över.

Idag har Sveriges damer spelat semifinal i fotboll och vi vann över Australien och det betyder att det blir finalspel natten mot fredag. Håller tummarna att det blir vinst mot Kanada. 

Jag och mannen åkte till Luleå direkt när han slutat för dagen. Vi har besökt Elda butiken där och de har Noliapriser nu under några veckor. Vi fick i alla fall pris på en kamin. Lite mer besök på andra butiker på Storheden men inga inköp. Det var väldigt lite folk i farten. 


 

Sen när vi kom tillbaka till stan så hämtade jag bilen i garaget och så åkte jag till Coop. Där var det ett gäng som stal saker. 3 vuxna och 2 tonårsbarn. Inte så kul att se och dessutom så sa de åt mig att jag inte fick fota. Sen när det enda jag höll i var scannern så insåg de sitt misstag och då gick jag iväg. Dock så meddelade jag i förbutiken vad jag sett så jag hoppas verkligen att de åker fast. Varför kan inte bara folk vara ärliga? Blir rent förbannad när jag tänker på det.

Inga kommentarer: