söndag 22 augusti 2021

22 augusti


Idag har det varit mestadel sol och det har varit nordliga vindar och 16 grader så det  är hyfsat varmt om man hittar ett ställe med lä. Mannen har klippt gräset, fixat utebelysning som krånglade igår eller det var jordfelsbrytaren som löste ut efter allt regnande sista tiden. Sen har han även räfsat och sopat alla barr som vår stora tall fäller. Det blev så fint. Själv har jag kokat äppelmos och fixat lite inför middagen som mamma och G har ätit här. Vi åt surströmming och det var gott i vanlig ordning. Idag valde mannen att äta matjessill som har tycker mycket om. Som tur är så funkade det att sitta på inglasningen så det luktar inget här inne.

Har även tvättat sängkläder idag så nu längtar jag att få gå och sova. Det är lyxigt att kunna hänga ut och torka då det är så fräscht att få sova i nyvädrade sängkläder.

Stefan Löven har idag meddelat att han avgår som partiordförande och stadsminister i november. Oväntat med så skönt för honom att få slippa det hela.

Igår var det crousing i stan och än en gång är jag tacksam att jag slipper bo där såna kvällar. Igår var det säkert värre än någonsin, en 50 årig man blev påkörd vid järnvägsövergången vid Kappa efter Timmerleden och dessutom som kraschade en ung kille sin bil i ett betongfäste till en bro och han är allvarligt skadad. Så sorgligt för alla som är berörda av detta.

Inga kommentarer: