måndag 30 augusti 2021

Underbart


Vilken dag det har varit med sol och 19 grader, helt fantastiskt. Håller tummarna att det ska hålla i sig men det ser tufft ut. Redan på onsdag är nog detta härliga över för denna sommar? Vi njuter såklart av de sista dagarna av sommarmånaden augusti. 

Har varit och lämnat alla lådor med loppissaker på Kupan och så hoppas jag att det kommer någon annan till nytta och att Röda Korset får lite pengar vilket de behöver. Det enda som finns kvar just nu är en randig stol och även den ska iväg men den rymdes inte i bilen denna gång. 

En dag men spännande möten där jag bland annat guidat en person som söker inspelningsplatser till en kommande serie som ska spelas in i Piteå nu i veckorna. De behöver en sporthall, omklädningsrum och en matsal med anor från 70/80-tal. Inte alldeles lätt att hitta. 

Promenad och jag har hittat en del sandsopp men inga kantareller, det har ju varit otroligt torrt och för oss på en sandhed är det ju redan torrt innan en torr sommar. Har kvar en hel del svamp från i fjol så jag behöver inte leta ihjäl mig detta år. 

Inga kommentarer: