lördag 14 augusti 2021

Full rulle

Idag startade dagen fint och soligt men allt eftersom dagen gick så mulnade det söderifrån och så kom regnet under kvällen.

Vi började med att åka in till stan för att kolla alla mopeder på Mopedens dag på Rådhustorget. Röstade såklart på min morbrors svarta moppe som är så fin. Sen gick vi till Ekbergs och fikade. Efter det var det dags för att uppvakta en av mina morbröder som fyller 75 år. De var på sin kolonilott på Fårön. Ett jättefint ställe som de haft länge nu. 


Hem igen för några timmar då jag var på en promenad och mannen monterade vår nya lyktstolpe. Det blev väldigt bra och den lyser upp fint vid garaget. Vid 18 så drog vi till Solstrand där vi hade junta med respektive. Vi startade med pizza från deras nya ugn men huvudrätten var såklart surströmming. Riktigt gott! Får se imorgon hur jag mår av det.... Liten musiktävling med filmtitlar, svårt som bara den. Dessert och så surr till ett smattrande regn mot presenningen som de satt över deras fina pergola. En riktig toppenkväll med varmt och 17 grader. Mysigt med alla ljus som lyser i den mörka augustikvällen. 


Inga kommentarer: