tisdag 3 augusti 2021

Tisdag


En vacker dag men det är ganska kyligt och idag har det blåst en del men som tur är så var det vindar från norr. Jag promenerade i morse och det känns bra.

Jag och mannen har fått vår andra vaccination mot covid-19 och det känns bra. Vi får se om vi får några men från den? Håller tummarna att vi klarar oss. Imorgon vet vi mer....

Vi har även intagit dagens middag på Beas i Jävre och det var fint och soligt. Deras skärgårdstallrik är så god. Vi hade en mysig stund där. Sen har jag fått paket att hämta på Ica i Jävre. Väldigt mysko att 2 av mina paket har kommit dit då jag slår in mitt postnummer. Det brukar ju vara på Coop i Munksund som jag i vanliga fall hämtar alla försändelser när man bor här. Efteråt så åkte vi in till Hattudden och kollade in stugorna där. Huga vilken tråkig väg de har till det området och det är stort och ett långt område.

Sverige har fått ytterligare ett OS-Guld idag, det är Armand Mondo Duplantis som har gjort en otroligt fin tävling där hann även testade att hoppa på världsrekordet men det slogs inte idag. Grattis så roligt det var att höra för jag hade radion igång. 

Inga kommentarer: