söndag 8 augusti 2021

Lördag



En otroligt härlig dag med ostliga vindar och sol. Så strålande och fint det har varit idag en riktig sommardag. Härligt att få uppleva det i augusti. Badat har jag och även solat en stund medan jag avslutade min bok. Amerikansk jord var riktigt spännande om man vill höra hur en flykt från Mexico till USA kan gå till. 

Vi har haft S & N här i eftermiddag och kväll. Vi har badat, druckit lite bubbel och surrat. Testat på att fritera olika saker. Squash (ingen hit), persilja och grönkål var jättegott och så även basilika. Spännande att testa på och det behövs ingen frityrsmet utan bara direkt i grytan, men det sprätter otroligt mycket. Sen har vi köpt skaldjurslådor från Järnspisens matbod som innehåller hummer, havskräftor, signalkräftor, musslor, räkor som var både rökta och kokta samt västerbottenpaj. Bröd och aioli samt ostar åt vi till det hela. Otroligt gott och fräscht! Jag hade bakat en blåbärskaka och så avslutade vi kvällen med att spela Hollywood. Kul kväll med mycket surr. 

Nu har jag fixat lite så att det ser städat ut i morgon när jag stiger upp igen. Skönt att få alla glas diskade för det är roligare i morgon då.

Inga kommentarer: