tisdag 30 juni 2020

Sista juni

Försommar månaden juni går mot sitt slut och i vanliga fall brukar det vara en ganska kall och kylig månad men inte 2020. Vi har haft sommar, riktigt varm sommar i juni med badgäster på stranden. Tyvärr så tog den värmen slut härom dagen men det är lite kallare med 21 grader och ostadigt med skurar.

Semester dag 2 och jag sover på morgonen. Mannen ringde efter en stund då det inte gick att ringa till Märta. -Detta nummer går inte att nå just nu.....
Jag gick över och damen hade ingen aning var telefonen fanns. Vi sökte febrilt, hon hade ingen aning var hon hade den sist. Laddaren hittade jag i ett uttag. Till sist gick jag till tvättmaskinen och den var tvättad och avstannad. När jag öppnade luckan så låg den där i......vattenskadad och DÖD!!. Såklart!
Mannen har idag köpt en ny telefon åt henne. Tyvärr finns det inte exakt samma då den är utgången så vi hoppas att hon kan använda den nya?

Åkte mot stan med lite mat och tvätt till sonen. Sen åkte han in till stan då han hade möte i stan. Han hade jobbat hemifrån under förmiddagen. Sen köpte jag Cava till syster som fyller 48 år. Åkte förbi med den och vi fikade och surrade en stund. Erik var med oss hela tiden. Oj vad de har vuxit till sig. En snart 16-åring och en 12-åring om 27 dagar. Håller tummarna att Erik kommer in på det val han gjort till gymnasiet, undrar om det kommer imorgon?


Jag vill verkligen rekommendera en bok som jag precis har läst ut. Otroligt detaljerad med fina miljöskildringar. Läs den om du inte redan har gjort det?

Har varit in en sväng till stan igen nu då jag städat hos sonen som skulle ha gäster. Tanken var att det skulle ske imorgon men nu är det gjort. Däremot skulle hans fönster behöva en omgång då de är gräsligt smutsiga. Men jag bryr mig mer än ägaren så vi får se vad som sker.....

Nu är det Allsång på Skansen och så ett avsnitt av Morden i Midsomer efter det. Sommar på riktigt!

Inga kommentarer: