söndag 21 juni 2020

Underbara sommar

 Vi njuter fortsättningsvis av den underbara sommaren som just nu råder hos oss.

Jag åkte till Hortlax för ett besök hos morfar och han blev glad, sen ner på gravarna för att vattna och där var det riktigt fint! Det är solen som gör sitt till. Måste åka en annan dag till stan och Bosses grav för att kolla hur det ser ut där.

Märta är kvar på las och det känns bra att hon är på rätt ställen när hon inte är pigg. Hon låter inte helt fräsch men imorgon tas det nya prover och om infektionen har gått ner så blir hon utskriven på tisdag?

Mamma o G har varit förbi och vi satt ute och åt glass och kaffe. Härligt att kunna göra det utan att frysa. Ja ja mamma hade en kofta på sig men vi andra kunde sitta i kortärmat och fortfarande njuta.

Mannen har kört fram gamla släpet för att se om det går att sälja? Sen har han lagt om några trappsteg ner i vår trapp. Blir bra att få den rak igen utan snubbelkant. Sen har han tvättat min bil så nu är den fin och blank igen, oj så härligt. Vi har även tagit en tur till Jävre nu på kvällskvisten för att glo lite, precis som många gör hos oss under sommarmånaderna.

Jag har vattnat och vattnat för det behövs nu när det är så varmt.
Imorgon är det jobb igen och det går så lätt när det är varmt och skönt ute.

Inga kommentarer: