tisdag 2 juni 2020

Från sol till regn

En otroligt varm morgon med strålande sol och över 20 grader varmt. Började dagen på mellanstadieskolan där åk 3 blir 4:or till hösten. Alltid kul att se de spända förväntningar som eleverna har.

Har varit under eftermiddagen och fixat lite ärenden, skrev ett examenstal som måste tränas in och just detta år ska det spelas in. Vi har skolavslutning i klassrum men sånger inspelade i förväg som alla elever kan se. Vi fikar och så är dagen slut. Blir annorlunda men säkert bra i alla fall? Det blir en ny examen nästa år och då hoppas jag verkligen att vi får fira ordentligt.

Vid 15 så gick solen i moln och det drog in mörka moln. Åska mullrade men jag såg inga blixtar. Åskan drog ut över havet och temperaturen sjönk rejält. Nu regnar det skurar om och om igen men det ska slutas enligt prognosen för att återkomma till natten.

Nu blir det ett samtal till mamma för att kolla läget idag då hon fått mycket vätska i kroppen,.

Dagens Covid-19, 65 nya dödsfall efter några dagar med bara enstaka fall. 4468 har avlidit, 2016 kvinnor och 2452 män. Sorgliga siffror, 38589 har registrerats smittade i Sverige.

Inga kommentarer: