lördag 20 juni 2020

Midsommardagen

Vi sov länge idag då vi var uppe sent. Det är ett otroligt väder med ett högtryck som parkerat här uppe. Jag älskar sommaren när den är så här fin.

Svärmor blir på sjukhuset hela helgen och det känns stabilt och skönt. Nu är det någon som ser till henne. Hon får pencillindropp då infektionen inte ger med sig. Hon har något bättre värden idag men de är inte bra. Känner att jag slappnar av då tankarna ofta är hos henne. Mannen har varit i stugan och tvättat och plockat ihop lite då inte allt fungerar som det ska hos damen.

Han har dessutom fixat med ett gammalt släp som nu är tillfixat och ska besiktigas för att få det kördugligt. Blir bra att vi äntligen kommer att ha ett eget släp att tillgå som ska fungera.
Vilken skön slappardag det har varit, jag har vattnat och läst lite och bara känt hur lugnat kommer smygande på.

Mamma är hemma från Umeå och igår hämtade G hem henne. Så skönt att hon har gjort behandlingen och nu ska hon få tid på sig att läka kroppen som far otroligt illa av att strålas.

Vi åt gårdagens rester till middag och idag var det lika gott så gårdagen. Otroligt vad det gör mycket att äta gott kött. Det här är lokalproducerat och kommer från Arnemarks köttbod.

Inga kommentarer: