fredag 12 juni 2020

Den blomstertid nu kommer med lust och fägring stor....

I dag har vi i Piteå haft skolavslutning! Så skönt för eleverna att få lov och vara ledig med sol, bad och glass. I år är inget som vanligt då vi inte får samlas fler än 50 personer. Alla klasser har firat avslutningen i klassrummen, vi har ätit rulltårta, sett på examensfilm med sånginsatser och så har vi firat i alla fall. De flesta eleverna blev hämtade vid 9.30 och så fikade personalen smörgåstårta. Jag jobbade till lunch eftersom jag hade börjat väldigt tidigt för att ställa i ordning.

Har firat syskonbarnet med blommor som gått ut grundskolan, så skönt. Fick fika i deras husvagn i Pottan. Vi ska fira än mer på tisdag då vi ska till Tage och äta en 3-rätters med honom.

Mannen har haft semester idag då han skjutsat svärmor till Sunderbyn för en laseroperation i vänster öga som har alldeles för högt tryck. Allt gick bra och nu håller vi tummarna att  trycket går ner?

Mamma har kommit hem från Umeå men med lågt tryck så blir man ostadig på benen och snurrig i skallen. Hoppas det har med salthalten i kroppen att göra?

Vi har haft en fin eftermiddag med sol och finväder, 24 grader men tyvärr blåst från havet. Men i lä så har det varit fantastiskt. Poolen är igång och det är 19 grader i den nu.

Mannen har lagt sten mot växthuset så nu är allt stenmjöl avskottat av släpet så det ska G får tillbaka i morgon.

Ribs med god glace blev dagens middag och sonen har varit här. Dessert med pistage gelato, himlans så gott! V åkte hem vid 21.30 och då tog vi en prommis till Klubben för att testa den nya spången som kommunen bygger där. Vi får se hur lång den blir när den är färdig? Just nu är den nästan fram till udden. Otroligt vacker kväll med 14 grader vid 23.00. Imorgon ska det blir ännu varmare.

Inga kommentarer: