söndag 14 juni 2020

Högsommarvärme!

29 grader och varmast i landet, så ser det ut här i norra delarna just nu. Det är så otroligt härligt, att få varmt så tidigt av sommaren. Havet har blåst på och det har gått vitt trots det har det varit många badgäster.

Jag har premiärbadat idag men det blev i poolen där det är 26 grader. Skönt och perfekt att kunna bada när man vill. Vi har jobbat på även idag. Mannen har klippt gräset, kört mossrivaren och krattat ihop allt dött gräs (det finns stora fläckar fortfarande), fyllt i jord och sått in, städat och plockat undan, målat 3 stora tunnor som ska bli svarta, fixat bottenskivan i släpet. Jag har planterat lite, hälsat på morfar, vattnat på 3 gravar, varit på ÖB o handlat, vattnat mycket här hemma, torkat frömjöl, lagat mat och njutit av värmen.

Mamma o G har varit hit efter de varit i Jävre på Beas. Vi fikade ute och även svärmor var med då. Vi har knappt lämnat gården denna helg utan vi har verkligen fått saker att hända.

Vi har otroligt mycket frömjöl från tallarna, det är gult överallt just nu.

4874 avlidna i Corona hittills och just idag har inga nya dödsfall registrerats. Tyvärr går det inte ner som man hoppats utan folk bryr sig inte lika mycket som i början av pandemin.

Inga kommentarer: