lördag 13 juni 2020

Sommarvärme

Sov till 8.30 och det är ovanligt i dessa dagar men jag är hyfsat sliten efter detta läsår. Coronaoro och alla funderingar kring detta har påverkar mig mycket. Skönt att kunna sova i alla fall. Vilken dag vi har haft! Blåsigt från söder med vitt på havet men i lä har det varit fantastiskt med temp på runt 25 grader och strålande sol.

Vi började dagen hos mamma och G där vi återlämnade ett släp som vi fått låna under en längre tid. Mamma är hemma men har otroligt ont då inte slemhinnorna funkar som det ska. Det uppstår en brännande känsla lite varstans som inte alls är roligt att uppleva. Blir så beklämd då min lilla mamma ska behöva ha så ont. Håller tummarna att denna kommande omgång blir den sista så att hon får börja hela och återhämta sig?

Här hemma har det varit arbetsläger idag, jag har rensat, vattnat och startat någon vattenspegel men även bytt linor på torkvindan. Har även hunnit med att sitta ute och mysa lite. Mannen har plockat undan efter planteringslådorna och det är mycket skräp som nu är packat i släpet. Han har även fyllt och påbörjat insådd av lite ny gräskant vid plattorna.
Märta har funnits här runtomkring och gått ut och in. Idag har damen inte legat så mycket! Vi har även druckit kaffe tillsammans.


Inga kommentarer: