torsdag 10 augusti 2023

Oj vad vi jobbar


Vaknade till en mulen dag och det hade regnat under natten. 

Svågern fyller 70 år idag och svärmor skulle få fira tillsammans med honom via telefon och då även äta en bakelse som mannen levererade till hennes boende. Han hann även såklart hälsa på henne en stund i samma veva.

Jag hade då börjat att dra ihop ris till en brasa. Det var helt lugnt ute och ingen vind alls så vi beslutade att göra ännu en brasa och att börja att elda dessa. Så gjorde vi men attans vad färskt ris ryker. När sen vinden kom igång igen efter lunch så valde vi att sätta ris på släpet och köra till Bredviksberget. Vi hann med 2 vändor idag men det behövs nog ytterligare en i morgon. Att det dessutom spöregnade en stund gjorde att vi var blöta både på in och utsidan. Fy vad det är jobbigt. 

Sonen kom hit och levererade mat till oss från Miaws och vi åt alla tillsammans och då hade vi även hunnit med att duscha av oss dagens arbete. Så otroligt skönt det var. 

Nu sitter jag och tar igen mig inför jobbstart i morgon och det känns helt ok. Har varit ledig länge så det är dags att ta tag i vardagen igen. 

Inga kommentarer: