fredag 4 augusti 2023

Mot helgen!


Ytterligare en dag med arbete för mannen. Sista balkongdörren är hämtad idag och det gick bra men de sitter som bara den. Sen har någon varit och kollat in det lilla fönstret men det har kommit luft in i kassetten så de ville inte ta det. Mannen har börjat att kapa upp en altan i bitar som kan lastas till soptippen. Mannen har även varit i väg med de röda staketen till tippen. 

Jag har haft en dag med huvudvärk men fick tillslut bort den och det är så skönt. Städat i stugan. Mamma o G har varit förbi och det enda som vi fick skicka med var lite blommor. Vi har även varit en sväng till stan för lite ärenden. Kyrkogården i stan där vi bytte ut blommorna till en bollkryss. Fint blev det. Kattmat, livsmedel och systemet där det hade kommit en beställning på vin.

Dagens middag blev grillad oxfilé, friterad pommes, sallad, bea och svampsås. Ganska enkelt men det blev väldigt gott. Sen gjorde jag en dessert med blåbär i glas. Kaffe gick också ner. Vi spelade brädspel och sonen vann även denna gång. Han har dock en hel del försprång då han spelat det i många år. 

Inga kommentarer: