lördag 5 augusti 2023

Nöjd


Vilken fantastisk dag det har varit idag med 23 grader, vind en liten stund men sen helt lugnt resten av dagen. Har verkligen njutit. Tvättat ett antal maskiner som kunde torka utomhus. Har även tagit mig lite tid att sitta och läsa en bok. Jag har upptäckt att jag inte tål solen som tidigare. Jag tycker det är jobbigt att ligga i direkt sol så jag sitter gärna under parasollen och läser. Det är perfekt just nu när jag är 58 år.

Mannen har fått loss altanen och jag har hjälpt till att få upp det på släpet. Tunga grejer fulla med fukt och då väger trä mycket. 

Mamma och G har varit hit och vi har ätit surströmming. Det var verkligen gott och Trundö Silver vann helt klart över Kallax filéer. Sen kaffe o kaka och det gick fint att sitta utomhus. 

Under kvällen har vi gått med de äckliga soporna och Siri fick följa i koppel. Idag gick det långsamt för henne så vi bar henne då och då trots att det inte är populärt. 


Igår smet  Siri hon ut under kvällen via toalettfönstret där hon måste ha pressat sig ut och idag hände det i sovrummet. Idag har hon fått upp fönsterhaken och hon är så nöjd. Idag har hon gjort några längre utflykter då vi hämtat hem henne igen. Hon har även passat på att testa att klättra upp högt i en tall och då satte hon sig på taket till en holk. Så otroligt nöjd hon är då! Kattskrälle ;) Vi har köpt en Houdini en riktigt utbrytar drottning. 

Inga kommentarer: