onsdag 2 augusti 2023

Minisemester

Vaknade sent och efter frukost så kollade vi in fotbollen som idag var Sverige-Argentina. Det gick vägen med 2-0 efter en tuff första period. Nu blir det USA i nästa match på lördag.

Dagens väder har varit regn och spöregn med 19 grader så värmen har i alla fall funnits men det har regnat många millimeter.

Vi valde att åka till Skellefteå för att börja med lunch i Gallerian. Sen åkte vi till Eddahallen för att kolla in utställningen Van Gogh live. Har ju tidigare läst lite om denna konstnär och jag tänker främst på att han skar av sig ett öra och gav bort det till en prostituerad sen målade han många solrosor och gillade allmänt gul färg. Idag fick vi lära oss mer och det var ju bra. På vägen hemåt igen så stannade vi till hos Beas och fikade sen gick vi och köpte en rökt regnbåge och sås till det. På så sätt blev middagen fixad också. 


Regnet har fortsatt och Siri har verkligen velat att gå ut. När hon varit ute en stund så öste regnet ner, jag hämtade henne hos grannen. Tala om blöt katt!

Inga kommentarer: