måndag 28 augusti 2023

Måndag igen!


En helg passerar snabbt förbi och just nu har jag inte ens känt av att det strax är slut på augusti. Det har varit en fin månad tycker jag. 

Jag startade dagen med att ta emot en ny medarbetare och i nästa sekund var vi och tog skolfoto. Både grupp och enskild bild blev det detta år. Sen lite kort introduktion. Lunch med mannen och tanken var att även sonen skulle vara med men han är lite krallig och har ont i halsen. Det är ju typiskt nu när har har ledigt 1 vecka. Många gånger blir det ju på det sättet när man har haft mycket ett tag och så ska man vara ledig och just då bryter förkylning ut. Mera jobb på nästa enhet. Vid hemkomst så fortsatte jag att jobba. Mannen kom hem och så lagade vi middag.

Nu har det regnat av och till idag och just nu så vräker det ner här utanför. Det är 16 grader men väldigt mörk himmel och grått i allmänhet. 

Idol börjar om idag, det är även Kristallengalan och ytterligare ett program under samma tid. Bra att man nuförtiden inte behöver invänta tider utan man kan se många program när man vill. 

Inga kommentarer: