lördag 26 augusti 2023

Haraholmen 50 år


Mannen var på invigning av vår djuphamn för 50 år sedan. Vi var där med vår son för 25 år sedan och då åkte han och jag ånglok därifrån in mot centrum. Idag firade hamnen 50 år och vi åkte dit. En fin tillställning med fantastiskt väder. Vi gick till sjöräddningsbåtarna, Sjöfartsverket och så gick vi ombord på Ymer. Det är en stor men gammal bogserare som vi ser lite då och då här ute på havet. Fantastisk utsikt från kommandobryggan. Smala och branta trappor fanns det gott om i bogserbåten. 

Idag har vi även slutskattat bina. De var väldigt aggressiva så mannen hann få 2 stick på anklarna. Sen har vi även matat de med Bifor. Inte så mycket honung fanns det men vi får fixa det senare. 


Nu under kvällen har vi varit till Fårön och hälsat på vänner, där vi bokat show i huvudstaden i februari. Blir roligt att ha något att se fram emot. Februari är ju en riktigt tråkig och ofta snöig månad. Nu måste vi hitta en kattvakt men det får bli en senare fråga. 

Lite städning och tvätt har jag även hunnit med idag och med det fantastiska väder som har med 20 grader och sol så har vi verkligen njutit av det. Mamma o G har varit hit och vi kunde fika utomhus. Det gäller att kräma ut det sista av sommaren 2023. 


























































Inga kommentarer: