fredag 25 augusti 2023

Full fart mot helgen!


En otroligt regnig fredag då det verkligen öst ner. Det har varit otroligt många elever som varit blöta igenom alla kläder idag. Trots att torkskåpen gått varma så har många varit blöta. Själv var jag tacksam för min regnjacka som hållit tätt hela dagen.

Kom hem till lunch för att äta och då var grävaren och baljor borta. Gräset ska vi inte tala om och flaggstången är flyttat. Dock med lite skador men jag måste säga att de som helhet gjort ett väldigt fint jobb. Så roligt att det verkligen är på gång nu med vårt kommande bygge. Nu gäller det bara att vi får kontakt med byggfirman för just nu är det lite si och så.....

Sonen har varit hit på middag och det blev taco. Han har idag jobbat sin sista dag i Luleå och nästa vecka är han ledig för att påbörja ett nytt jobb i Piteå i september. Han har blivit firad med kaffe som present och lunch med kollegor så han var så nöjd. Vi spelande spel och i vanlig ordning så vann sonen dagens spelomgång. 

Siri har fått gå ute själv idag och hon är så nöjd. Hon ser väldigt fundersam ut när hon tittar mot den stora sandlådan som hon nu har tillgång till där stugan har stått. Skönt att hon nu kan gå ute igen!

Inga kommentarer: