lördag 20 november 2021

Sköna lördag

Sov till 8.50! Det är sent för att vara mig men jag behövde nog mest troligt det. Hade då missat en del av den vackra soluppgången men det var trots det så vackert. Krispigt får jag sammanfatta denna dags väder. Det är inte alls kallt men det är rejält frostigt ute och det har blivit frost med små "pluppar" vilket gör att det inte är halkigt just nu.


Mannen åkte till sonen för att hjälpa till att fixa en del. Det är bland annat nästan stopp i avloppet. Trots rejäl rengjort avlopp så hjälper det inte. Det är alltså stopp i stammen som går in i fastigheten. Det betyder att det kommer en spolbil till veckan för att fixa till det. Även jag åkte mot stan för att köpa nya elljusstakar. Det är nämligen så att de får vara max 10 cm i foten för att rymmas på fönsterbrädan och mina nuvarande är för breda. Tyvärr fanns de inte hemma men nu är de beställda och kommer om ca 5 dagar så på onsdag hoppas jag kunna hämta dem? Sen åt jag lunch med mina killar i stan och vi tog Arbaillo idag och det var minsann ingen höjdare om du frågar mig. Dock var M & V nöjda med sina kebabtallrikar.

Nu under eftermiddagen har vi sökt saker, det är så att många av våra aktiviteter just nu ser ut på det sättet!! Irriterande men vi har mycket saker och många kartonger på en liten yta. 


Inga kommentarer: