söndag 1 oktober 2023

Söndag


En skön dag med lite vind och det har varit en mestadels mulen dag.

Vi har tagit rätt på våran honung som blev en otroligt liten skörd detta år. Vi är snälla och lämnar mycket honung kvar till bina så att de ska ha mycket foder under vintern. Vi har fått ca 7 cm i en vanlig hink. Kul att få använda min slunga som jag fick i julklapp av mannen. Jag är verkligen rik!

Söta katten har varit ute och busat idag. Hon klättrade upp i den stora tallen utanför stugan och tillslut var hon 10 meter upp!! Det är väldigt högt och hon satt och skrek där uppe. Mannen tog stegen 6 meter och försökte hämta och hjälpa henne ner. Tillslut så gick det vägen och det är inte lätt att få ner en katt från ett träd. Tur att mannen inte är höjdrädd!

Nu under eftermiddagen har sonen och mannen varit till Mogården för att hälsa på svärmor. Hon blev så glad då det var länge sedan hon träffade sitt barnbarn. 


Kvällens middag blev spagetti o köttfärssås och det var gott! Det har kommit rejält med regn nu under kvällen och det behövs ingen mer nederbörd just nu. Otroligt vacker regnbåge har vi sett i kväll. 

Många i morgon så resten av kvällen kommer att gå åt till förberedelse inför en ny arbetsvecka. 

Inga kommentarer: