fredag 20 oktober 2023

Fredag


En otroligt vacker morgon med -6 grader och en kall bil. Jag har ett problem just nu då 3G nätet läggs ner och min bilapp går på det nätet. Detta blir ett problem då jag har en app som inte fungerar och dessutom har jag inte någon motor/kupévärmare i den här bilen. Som det är nu så behöver jag alltså gå till min bil och låsa upp för att starta dieselvärmaren. Inte så kul alltså då jag kommer att glömma bort det de flesta dagar och då är det inte ens säkert att min bil kommer att starta alla dagar om det är riktigt kallt! Känns verkligen värdelöst och otroligt dåligt att det inte går att uppdatera en 6 år gammal bil så att det går att styra via en app. 

För övrigt har det varit en bra fredag då jag just nu har många medarbetarsamtal så det är roligt men det upptar nästa all min tid för närvarande.

Sonen har varit hit på middag och så lite kortspel efter det.

Igår gick alls vår Lasse Berghagen bort efter en längre tids sjukdom. Vi kan nog alla sånger som han lämnar efter sig. Både Teddybjörnen Fredriksson och Det var en kväll i juni är de 2 första sånger som jag tänker på. Även Jenni Jenni kommer jag ihåg då min familj var i Pottan och pimplade och jag hade med min DUX kassettbandspelare med för att lyssna på just den sången, tror att det var 1975?


Inga kommentarer: