söndag 15 oktober 2023

Mörön


En blåsig dag men knappt någon nederbörd förutom några snöflingor, vilket gjort att det varit en bra dag idag. Mannen har tvättat 14 sommardäck som ska förvaras till det blir dags att använda dem igen! Det är kallt med endast någon plusgrad utomhus.

Vid lunchtid idag åkte jag och hämtade upp kollegan för färd mot Norrfjäden. När vi plockat upp kollega nr 2 så åkte vi till hennes fina nyutbyggda stuga på Mörön. Jag har varit där ett antal gånger men denna gång var det som ett helt annat hus då de byggt ut och gjort det så väldigt hemtrevligt. Det blev en långlunch med broccolisoppa och mycket surr. Väldigt trevlig eftermiddag som gett massor med glad energi.

När jag kom hem så skyndade jag mig att putsa några fönster utomhus innan det blir minusgrader och mörkt. Nu har vi dessutom ätit middag men det blev endast varma mackor och tea. Vi var inte särskilt hungriga och nu är det dags för bastu för att värma upp våra kroppar.

Siri har idag varit med i Agria kattparad. Det är en insamling för hemlösa katter och katthem. För varje inlägg i sociala medier så skänker Agria 10:- så jag hoppas att många har deltagit och att det kommit in mycket pengar?


Inga kommentarer: