torsdag 19 oktober 2023

Gjutning av sulan





Redan efter 6.00 var det folk på gården. Det var en bit av en armeringsmatta som behövde komma på plats innan betongbilen kom. Strax efter 7 så kom så bil nummer 1. En tjej backade in på vår trånga gård. Bra att det var kallt för marken har verkligen hållit bra. 

Solen gick upp och det har varit en otroligt vacker dag men sol men det är kallt med minusgrader. Vilken tur med vädret. Sen kom bil 2 och 3 och strax innan 11 så var de färdiga. Efter deras lunch så har de slipat plattan. Nu står den klar och ska brinna ihop så mycket det bara går innan vi får huset på plats.

Jag har haft 4 möten varav 3 via Teams och 1 via Zoom. Så tröttande det är att sitta vid datorn en hel dag. Det är tur att det i alla fall byter av med olika möten. Jag tog lite friskvård under lunchen med en promenad efter stranden mot havsbadet.

Vid 17 åkte jag mot stan för att fixa en present till kusinen som fyller år. Sen hämtade jag mannen och vi åkte till Pensionatet för att äta pizza. Så otroligt god pizza. Sen till kusinen för lite kaffe och tårta. Det var en trevlig stund där vi satt och surrade med deras gäster en bra stund. Kul och givande. 

Inga kommentarer: