fredag 24 december 2021

Julafton


En blåsig dag med -8 grader så det är helt ok. Jag har faktiskt inte alls varit ut idag utan fått fixa i lugn och ro med det jag önskat. Gillar att ta mig tid att duka och förbereda utan strass och det känns så bra. 

Vid 14.30 kom så sonen hit och så mamma o G. Mannen kom strax efter att Tareq Taylor tänt ljuset och Kalle börjat då det tog sin lilla tid att hämta och få hit svärmor. Vi drack lite glögg och tittade på Kalle och hans vänner. Sen var det så dags för julbordet. I vanlig ordning så gick jag på fisken. Det räcker så gott för mig nuförtiden. 

Tänk att Klubbentomten kom hit och hittade oss i denna avkrok av stan. Men tomten hade tappat bort sina julklappsrim detta år. Paketen delades ut och så blev det kaffe med pannacotta på det. Jag fick en 5-årsdagbok, tärningar, lineglas, pengar, pengar, vin,  äggkokare, bokashi hink och så även en Iphone. 

Mannen skjutsade hem svärmor vid 19.00 och så när han kom tillbaka så spelade vi julklappsleken. Mätta och glada så åkte mamma o G hem. Efter det så spelade vi lite Hollywood och så testade mannen sin julklapp som han fått av sonen. Det var en kortblandare för 2 lekar, funkar bra och en kul manick. Vid 22 så åkte även sonen hem efter en kul julafton. Nu har jag laddat upp min telefon och det är "Tomten är far till alla barnen" på TV. Galen men kul film.

GOD JUL till er alla därute som tar er tid att läsa.

Inga kommentarer: