söndag 12 december 2021

12/12


Idag är sista dagen för min sjukskrivning. Nu har jag ju jobbat länge men tänk vad less jag hade varit om jag suttit hemma fram till nu. Då hade nog mitt psyke inte legat på topp. Jag tycker att det är nog jobbigt att bo här när det är kallt trots att jag är i väg på jobb största delen av dagen. Skönt att vara igång med jobbet och så tränar jag en del för att återfå rörligheten i armen.

En jättefin men grå idag idag med endast -1 grader så det är riktigt skönt. Även idag har det rasat från taket och det blir bra att få plåt som stoppar upp det för man kan faktiskt dö om det rasar över en. Har idag varit till alla 3 gravar och skottat upp, inte jag har skottat men min man som är duktig får göra sånt.

Sonen ville komma på middag även idag och det gör mig glad. Idag körde vi vietnamesiska vårrullar. Gott och kul sätt att äta det på. Att vi sen fick umgås och prata är ju en bonus. 

Vi har även köpt en julgran idag, nu ska den inte in ännu och det blir ju spännande att se om den överhuvudtaget ryms? Tänker att man får klippa in grenar som ska vara mot väggen, vi får se hur det gp. 

Inga kommentarer: