söndag 5 december 2021

2:a advent

 

En kall dag med -17 grader och mulet men snöfall av och till. Konstigt att det snöar så mycket när det är så kallt. Det hör inte till vanligheterna. Mannen har skottat mer idag men även fått fram släpet och nu är snöslungan lastad för vidare transport till verkstaden. Blir bra när den är igång igen. 

Har börjat att tillverka julkort idag och det är trevligt men det tar tid. Tid är trots allt det jag har gott om så det är bara att jobba på. Jag har varit till stan och köpt en julklapp till mannen. Köpte även några små saker till paketleken. Bra att jag snart är klar för nu när covid ökar igen så behöver jag inte vara på stan och träffa folk. Idag var det otroligt få personer där men även några butiker som hade stängt, är inte det konstigt mitt i julhandeln?

Vi har besökt svärmor och hon har verkligen besvärligt i sitt vänstra öga. Det är svullet, rött och sårigt och ser inte alls trevligt ut. Nu ska hon till läkaren 16/12 men det är ju ett tag kvar. Inte är det alltid så kul att bli gammal om man inte får vara frisk.

Idag har Sven namnsdag och morfars andranamn var just det. Nu är det drygt 11 månader sen han gick bort. Som jag saknar stunderna med morfar. Livet går ju vidare för oss som lever men saknade sitter kvar ganska länge, åtminstone för mig. 



Inga kommentarer: