torsdag 23 december 2021

Dan före dan


Nu är det nära...nära julafton alltså. Denna mysiga månad som når sin kulmen nu och jag gillar det så mycket. Det är lite vackrare snöfall under december. 

Vaknade tidigt trots ledig dag då jag skulle till frissan kl 9.00, då gick det fint att hitta parkeringsplats. Efter färg och klippning så var jag upp på stan och köpte en julklapp till systerbarnet. Åkte efteråt och lämnade deras julklappar hemma hos de. Fortsatte till Ica Ankaret för att köpa lite mjölk och det gick smidigt. Sen till kyrkogården i stan och så till Hortlax för att tända ljus. Det är första julen som inte morfar finns med oss. Han var inte alls pigg julen 2021 då han vid denna tid hade slutat att äta sen 1,5 veckor tillbaka. Nu lyser det så fint på graven i alla fall.

Sonen kom hit och vi såg klart julfilmen som vi startade igår. Sen lite mer fix och så middag när mannen kom hem. Idag valde vi ryggbiff från älg och det var 2 väldigt sega senor mitt i den. Några bitar var bra så vi är mätta och belåtna. 


Nu Bingolotto med Lotta och Stefan. Håller tummarna på en riktigt stor vinst. Chansen är liten men utan lott så finns den inte alls.

Inga kommentarer: