söndag 19 december 2021

4:e advent

 

Idag är det 4:e advent och just detta år är det så fiffigt upplagt att det är 5 dagar kvar tills det är julafton. Idag har det varit en mulen dag med väldigt lätt snöfall av och till. Vi har varit till stan och handlat mat och någon julklapp så nu slipper vi rusa runt med alla andra nästa vecka. Nu är det munskydd på för min del  då det känns som att det är nära till jul och nyår så det vore ju nesligt att falla dit på en förkylning just nu. Hoppas att min tanke håller?

Sonen på middag även idag och det blev....tada! Mjölkstuvade makaroner och falukorv, en beställning på en söndagsmiddag från en son som var sugen på det.

Granen är klädd och klar, lite trångt blev det allt trots att jag friserat några grenar så att vi ska få lite mer utrymme. Det var en väldigt fin och tät gran som vi köpt detta år.

För mig har det varit en dag med migrän, inte kul och jag har inte fått bort värken trots att det gått hela dagen med tabletter. Hoppas på en bättre dag imorgon? 2,5 dagar kvar av denna termin och lite ledighet hägrar.

Inga kommentarer: