söndag 19 september 2021

Söndag

 Mannen vaknade redan kl 7.00 efter han sovit hela natten, han var riktigt förvånad för det är inte så ofta det händer. Jag vaknade innan 8.00 så det blev en tidig frukost idag. Vid 10.00 så gick M iväg till Klubbstugan för ett styrelsemöte i KIIF. När han kom hem efter drygt 1 timme så åkte vi iväg till soptippen med en massa trädgårdsavfall och lite annat smått och gott! Känner mig så fri varje gång jag lämnar detta ställe. Vi åkte till Piteå handel och trädgård där alla träd och buskar har rea med 50%. Jag inhandlade en stor thuja samt en japansk rönn. Plantering pågår. Hoppas nu att de tar sig fint och att de får leva under många år och bli stora och fina. Jag har plockat undan lite mer saker idag så nu är Grythyttan stolarna borta, växthuset är ihop städat samt alla dynor inne i glasrummet. 


Idag har vi varit på konsert, jag trodde inte det var sant när jag såg att Jazz i Piteå hade en eftermiddags underhållning med en trio som heter Champian Fulton trio. En dansk, en svensk och en amerikans tjej. SÅ himla bra röst och hon spelade magiskt på piano. Men det roligaste av allt var ju att vi var ca 40 personer som kunde träffas och lyssna på livemusik efter denna pandemi som lagt en blöt filt över alla arrangemang. 

Torskrygg blev dagens middag sen en promenad på det. Nu är det dags för en bastu, så bra för den onda kroppen. Idag har jag dessutom slagit in min tå i sängbenet. Nu är tån blå och otroligt ond. Hoppas att det inte blir värre än så som det är nu?


Inga kommentarer: