lördag 4 september 2021

Helg!


Så skönt att vara ledig, vaknade 8.45 och bara det är underbart att kunna sova ut tills man vaknar av sig själv. Frukost och så mot stan efter tvättat någon maskin med sängkläder. Härligt torkväder ute och det luktar så fantastiskt från tvätt som hängt ute på tork.

Har köpt uppföljaren till en bok som utspelar sig i Piteå. Den heter "Slumra in" och förra boken kom i fjol. Blir så spännande att läsa den. Sen åkte vi till Bergsviken hos A där vi blev bjudna på lyxlunch. Persisk mat och det var helt nytt för mig. Så otroligt goda smaker, inte starkt men väldigt smakrikt. 

Under eftermiddagen har vi jobbat på lite ute och mannen har planterat hallon som vi fått från Fårön. En vacker sort med röda blad. Sen eldade vi upp i bastun så det blev ett bad där men jag hoppade poolen som endast var 20 grader idag. 

Sonen har varit hit på middag och det var en kopia på gårdagen förutom maten som bestod av grillat. Gott var det. Hollywood vann V även denna dag. Men då kan det vara. Gick väldigt dåligt för mig idag....

Nu kollar vi in ABBA som släpper ny musik efter 40 år. Så häftigt att de låter som tidigare. Jag har ju alltid tyckt att de varit före sin tid och så kan det ju vara eftersom det nya som låter som det gamla även håller kvaliteten än idag. 

Inga kommentarer: