söndag 5 september 2021

Ledig

 


Vi har under förmiddagen åkt till Bälinge utanför Luleå för att köpa ved. I gjorde samma i fjol men detta år så hämtade vi väldigt mycket då vi även ska elda i vår nya kamin som kommer om några veckor. Nu ska här eldas!

Mannen har dessutom staplad ved i vår lilla vedbod när vi kom hem. Jag tog själv en tur med bilen till Åhléns men tyvärr hittade jag inte vad jag sökte. Behöver en dekoration till sovrumsfönstret. Problemet är att fönsterbrädan är väldigt smal. Sen så öppnas fönstret så det kan inte vara något levande för så fryser det ihjäl. Även en rullgardin ska ner varje kväll så det måste vara smalt. Tids nog hittar jag säkert vad jag söker för just nu har jag inte riktigt koll på det.

Vid dagens promenad så hittade jag 5 fina Karl-Johan som nu ligger på tork i båda svamptorkarna. Blir bra när det är torkat och klart. 

Sonen ringde idag med goda nyheter, han har tagit sig in på en utbildning som han har sökt men varit reserv på. Det är en skrivar utbildning som heter Kreativt skrivande och den pågår under ett år och 30hp.

Just nu är mannen och installerar svärmor i lägenheten i stan. Det var inte något tal att hon inte ville utan jag tror faktiskt att hon tycker det är skönt? 


Inga kommentarer: