lördag 25 september 2021

Firande


Vaknade utan huvudvärk idag och det var ju perfekt men den kom allt eftersom och då tillslut fick jag ta en migräntablett. Det var ett rejält skov med värk som släppte efter lunch och det var ju tur för då hade vi ett litet kalas för sonen som fyller 30 år imorgon. 

Mannen hämtade och även skjutsade hem svärmor när det var dags. Mamma o G, syster med familj och även en flickvän till E. Vi fikade och surrade och jag tycker det är trevligt att träffas. Sonen hade inte önskat något speciellt så han fick nyttosaker så som badhanddukar, kalsonger, strumpor, deostick, tofflor och en quizbok med HP, stekpanna, presentkort och pengar. 

Mot kvällen så åkte den lilla familjen till restaurang Tage där vi åt en 2 rätters. Vi hoppade efterrätten då vi var så mätta och nöjda. Sonen åt oxfilé, jag åt röding och mannen åt ren. Alla 3 var så nöjda. Efter vi skjutsat hem sonen till sig så har vi varit på en rejäl promenad här ute. Vi hann precis hem innan det blev mörkt. Nu under kvällen har det varit sol och det är trevligt med tanke på senaste dagarnas regnoväder. 


Inga kommentarer: