onsdag 14 april 2021

Strålande




Strålande dag, vilken skillnad från gårdagen då det var snöstorm. Idag har solen strålat men det var en kall natt med -6 grader för att under dagen bli +6 så det är stor skillnad på dag och natt temperatur. 

Idag har jag jobbat hemma med utbildning hela dagen. Bra kurs i dagarna 3 och idag var det tufft då vi skulle leverera ett tråkigt besked till en grupp. Man blev verkligen ansatt av resten av gruppen men det är så nyttigt. Så mycket nytta jag kommer att ha av detta i framtiden.  Vi har verkligen nyttjat tiden och haft korta raster på 10 minuter som enligt mig är för kort. Lunch på 55 minuter är inte heller ok då hjärnan kokar bakom dataskärmen. Men väldigt matnyttigt som helhet.

Mannen har lagat dagens middag med kycklinggryta strax efter 18.00 så det blev en sen middag. Jag hade just då samtal med E och vi surrar ju på som vanligt men det blev ett abrupt slut då det var dags att äta just då.

Återbesök för mamma och det ser bra ut enligt farbror doktor och det är ju bra. 3 månader tills nästa kontroll. Bra med täta återbesök det finns en orsak till allting. 

Nu blir det Sveriges mästerkock och det är ju så gulligt med barn som lagar mat, de är duktiga och många av dessa är ju barn till restaurangägare och de har de i princip vuxit upp i ett kök. Duktiga är de i alla fall.


Inga kommentarer: