söndag 18 april 2021

Söndag

                                                                                                                                                                   Klubbenstranden efter en vinter. Har aldrig sett något likande tidigare men det har ju varit helt andra vindar denna vinter.  



När jag vaknade i morse så kändes det som att jag blev snuvad på solen som inte alls visade sig. Det var ganska tätt med moln men vid lunch så sprack det upp och så var det fint några timmar för att nu igen bli växlande. Det har varit + 6 grader så värmen har inte heller varit med oss idag. 

Vi stekte fläsk ute på grillgaller och precis då så kom det en bil nedkörade och ut klev ett par som pratade engelska. De jobbade vid vindkraften och kom från Skottland. De gjorde utflykter varje söndag för att kolla in ställen i Piteå och idag var de tydligen vid Klubben. De fotade och tyckte att vi hade en fantastisk utsikt. 

Sen kom mamma o G och vi kunde sitta ute och dricka kaffe. M har bytt däck på Passaten och även tvättat den så nu har vi 2 skinande rena bilar. Jag har planterat lite blommor och det börjar vara dags att bära ut de till växthuset då det är för varmt i garaget. Men det får bli en annan dag. 

Tog en promenad ner på stranden och det är inte så kul att se hur det ser ut där. Errosion av stranden och helt nedtrampat överallt. Vad betyder det egentligen att det är ett Naturskyddsområde? På det här området har det ökat så otroligt i antalet besökare så hela fågellivet är utslaget och hela marken är nedtrampad och hinner aldrig återhämta sig då det vandrar folk där vinter som sommar.

Inga kommentarer: