lördag 17 april 2021

+11 grader


Vilken dag det har varit. Jag gillar ju värme och idag har det verkligen varit så fint väder. Soligt och ingen vind helt fantastiskt skönt! 

Vi startade dagen med att åka till Bloms och välja en ny soffa för nu har vi fått klart med att vi får den vi har idag utbytt. Den har blivit så otroligt ful med en massa noppor på tyget. Inte så kul då vi har använt den ca 3 månader. Men vilken god service de har i Öjebyn de ställer upp och tar den reklamationen. Heja heja, man får det man betalar för.

Sen åkte vi till Bygma där vi beställde isolering, balkongdörr och golv till byggnationen. Så skönt att det är gjort. Leveranstid för dörren till vecka 24. Efteråt när vi kom hem så gjorde vi eld nere mot havet då det inte var någon vind idag. Så kom våra stuggrannar upp från stranden där de gick på promenad så vi satt några timmar och surrade med kaffe, kladdkaka, grädde och jordgubbar som var limemarinerade.

Under eftermiddagen har M bytt till sommardäck och tvättat mercan. Blir så bra med däck som inte har dubb. Bastukväll efter pizza från Munksund och nu blir det Let´s dance. 

Inga kommentarer: