söndag 25 april 2021

Nordligt


Det har faktiskt slutat att snöa men tänk så galet mycket snö vi har fått sen i fredags. Ett rejält bakslag för den vår vi längtar så mycket efter och den vår som försvann. Tyvärr ser det inte ut som att den ska komma tillbaka den kommande veckan heller. Inget att göra åt för vädret rår vi inte på. Nu gäller det att göra det bästa av den här sista söndagen i april.

Jag har tagit det lugnt även denna dag och nu börjar jag verkligen känna mig rastlös och det är en bra känsla för det betyder att jag inte gjort så mycket. Igår gick jag fram och tillbaka till garaget och det är en väldigt kort promenad och idag har jag ännu inte tagit mig ut.

Däremot har jag bakat en kaka i långpanna och det är ju alltid bra att ha lite fika i frysen i fall att det kommer något. Nu gör det knappt det eftersom vi har så mycket covid fortfarande runt omkring oss. Men är det fint väder (om det nu blir det här framöver) så kan man ju fika utomhus. 

Mannen ska åka till stan för att hälsa på svärmor och han ska även visa läggan för ett par som är intresserade. Även denna gång är det ett par som är 60+ så jag kan inte fatta hur de tänker som ens funderar på att sätta sig i ett hus utan hiss. Men som sagt var så får alla göra som man vill men det är ju tråkigt att kanske behöva flytta inom kort tid igen.

Inga kommentarer: