söndag 31 januari 2021

Sista dagen i januari

 Nu skriver vi 31/1 och det är helt perfekt då det nämligen är februari i morgon. Så himla skönt. Vi vaknade ganska sent i dag då klockan var efter 8.30. Lugn och skön morgon men så satte vi fart och åkte till kyrkogården i stan och så till Hortlax där vi skottade upp 2 gravar. Det är ganska svårt att se var graven är just nu när det är stå otroligt mycket snö. Men ny är det gjort. 

Sen åkte vi till stugan för att äta lunch. Mannen lagade parisare och jag valde att gå sista biten fram till stugan och då kom jag fram till färdig lunch. Lite småkyligt trots att värmen är på inomhus, eller vår nya värmepump fixar ju det. Mannen har rengjort filtret idag på apparaten och så tog mannen ner den stora stjärnan som hängt på inglasningen. Nu lyser det lite ute men det är det enda spåren av julen som finns kvar. Även här i läggan har vi plockat bort den lilla granen som stått så fint i hörnet. Nu har det flyttat till stugan så ska jag plantera ut den till sommaren. 


Sverige är i handbollsfinal för första gången på 20 år. Danmark är motståndaren och det är otroligt jämnt, kul att se. Håller tummarna att de blå/gula vinner idag.

Min kropp känns som att den håller på att explodera för jag är knallkork i magen. Det är inte roligt!


Inga kommentarer: