måndag 4 januari 2021

Jobbdag


Har jobbat idag trots att jag tog lite sovmorgon. Mannen har dock semester så han har varit helledig. Eller inte det heller för han har jobbat men med annat. Han har varit på min skola och monterat 2 nya projektorer och det tog några timmar. Under tiden så var jag där och jobbade vidare med att förbereda inför torsdagens start och planeringsdag. Fin och solig dag med -14 grader så det har varit ganska så kallt idag. 

Mannen har varit till svärmor för hon får låna den förstoringsapparat som syncentralen äger. Innan vi återlämnar den ska alltså Märta testa om den kan hjälpa henne. Vi får se hur det går.

Mamma och Anders har varit på begravningsbyrån och fixat allt inför begravningen. Akten kommer att hållas fredag 22/1-2021 i kapellet i Hortlax. Vi får vara 20 personer eftersom det är restriktioner på grund av Covid-19. Får se vilka som får komma? 

Har haft tvättdag och det ska jag precis gå ner för att hämta upp allt från tvättstugan. Vi har precis varit och kvällshandlat för att undvika trängsel på ICA. Sen var det slut på hummer så jag gick även till Coop för att köpa det, tur att det fanns för vi ska äta gratinerad hummer till förrätt imorgon.

Granen är borta och nedklippt, utburen och tack och hej säger vi till den. Den hade torkat ihop och barrade om man tog på den. Dessutom har golvet blivit blött från julgransfoten och det ser inte kul ut. Har läst på nätet att man kan lägga på potatismjöl och det har jag gjort och håller tummarna att det ska hjälpa? Vi öär se det om någon dag.

Inga kommentarer: