fredag 1 januari 2021

Nyårsdagen 2021

 


Jag har sovit i natt på soffan i vardagsrummet, vår soffa är en svängd variant och det betyder att det inte varit den skönaste ställningen. I den extrasäng som finns låg det en stor TV så det var golvet, soffan eller en snarkande man som var de alternativ jag hade. Soffan var det minst dåliga..... Många ungdomar har rört sig här nere på gatan fram till ca 3.00 men det har varit ok i alla fall. 

Promenad runt stan medan snö som faller sakta ner -3 grader och otroligt grått men det ser ut att bli kallare och klarare längre fram i helgen. Sonen kommer på middag och idag äter vi inte pizza som så många gör utan vi hade en bit oxfilé som blir plankstek. Sen blir det På spåret och nu är det roliga lag som tävlar.

Men just nu ser jag Ivanhoe i vanlig ordning på Nyårsdagen.

Morfars status idag är att han fått en madrass med luft och de ger honom morfinsprutor så att han inte ska ha ont i kroppen och ingen oro ska finnas hos honom. Han sover bara och öppnar inte ögonen. Trots det så tycker jag det känns bra att han får vara lugn för den oro jag sett hos honom känns inte alls bra. Han får sova tills det är slut....

Inga kommentarer: